PROF.DR. TEOFIL LUNG, ANALIZA MANIPULĂRILOR MOMENTULUI, LA MEDIKA TV: ”Suntem într-un război biologic!”

Invitat la emisiunea Medika Special de joi seara, prof.dr. Teofil Lung, medic primar chirurgie orală și maxilofacială, doctor în științe medicale, fostul șef al Clinicii Maxilo-faciale din Cluj a vorbit despre războiul pe care România și întreaga planetă îl poartă, dar și despre manipulările din spatele acestuia, cât și despre modul inadecvat de răspuns al autorităților române.  

”Noi suntem în război. Lumea nu recunoaște sau decidenților noștri nu le place să recunoasscă că suntem în război. Este un război biologic, acesta se practică și se va practica pentru că este mult mai ieftin decât celelalte războaie convenționale, nu mai vorbesc de bomba atomică, care distruge și nu aduce niciun folos, în afară de spaimă și distrugere….Problema aceasta a pandemiilor se va multiplica, am și scris un articol în luna martie, intitulat ”Frica”, pentru că acesta este scopul unui astfel de război. ” și-a făcut introducerea în subiect prof.dr. Teofil Lung.

În expunerea sa, medicul clujean a făcut referire la modul în care a apărut SARS-CoV-2, acreditând ideea unui virus scăpat dau lansat din laborator:

Ar trebui să vorbim puțin despre originea acestui virus. Pentru că dacă era un coronavirus din acelea cu care omenirea trăiește de atâta vreme, într-o înțelegere cât de cât amiabilă, era altceva. Dar, aici e o construcție de inginerie genetică și are cu totul și cu totul alte valențe. Și atunci, dacă la început a fost uluire, specialiștii, imediat trebuia să umble la problemele de origine. Să nu fim naivi! Se cunosc lucrurile astea de ani de azile, eu aș putea să vă dau date despre timpurile de introducere a pandemiilor din 1923, o să scriu într-o carte.”

Prof. dr. Teofil Lung mai spune că un coronavirus apărut natural ar fi avut o altă evoluție pandemică: ”Dacă era un virus natural, de când a apărut, acum  trebuia să fie în scădere și să apară imunitatea la persoanele infectate. Dar acesta e în creștere exponențială și se pune problema sursei. Deci sursa se alimentează. Noi trebuie să nu băgăm aceste lucruri sub preș pentru că este vorba despre viața noastră aici!”

Profesorul dr. Lung s-a arătat sceptic și în privința apariției unui vaccin care să pună capăt pandemiei COVID-19. ”Un vaccin adevărat se pregătește în ani de zile. Un vaccin adevărat, ca să ne înțelegem! Nu a apărut virusul și săptămâna viitoare vă dau un vaccin. Asta e o poveste! Dacă este o mutație de tip inginerie genetică am îndoieli foarte mari că se poate face un vaccin care să fie și eficient….Eu personal, din câtă medicină și biologie știu, nu prea văd cum să facă cineva un vaccin în această inginerie genetică și să fie și eficient. Nu prea văd!”

Emisiunea integrală poate fi urmărită mai jos.

Tags: ,
Ți-ar putea plăcea