ȘOC ÎN POLITICĂ! Un deputat PSD a murit din cauza noului coronavirus

Sebastian Radu, deputat PSD de Buzău, s-a stins din viață după o luptă cumplită cu noul coronavirus. Social democratul a fost diagnosticat cu COVID 19 la începutul lunii noiembrie, iar după câteva zile boala s-a agravat și a ajuns la spital.

După câteva zile, Radu a fost transferat de la Buzău, județul unde își are domiciliul, la Spitalul Militar Central, în urma complicațiilor apărute, pe fondul unei tromboflebite de care pacientul suferea de mai multă vreme. Cum starea lui nu a dat semne de îmbunătățire, în urmă cu câteva zile, Sebastian Radu a fost transferat la o clinică din străinătate, unde, din păcate, a decedat în dimineața zilei de miercuri, 9 decembrie.

Deocamdată nu se știe de ce după infectarea cu SARS-CoV-2 evoluția bolii a fost atât de complicată, singurul amănunt cunoscut fiind că Sebastian Radu avea o grupă de sânge rară, care i-ar fi putut crea anumite vulnerabilități în contextul COVID-19.

Am primit în această dimineață una dintre cele mai dureroase vești. Bunul meu prieten și coleg Sebastian Radu a pierdut lupta cu acest virus perfid. Un prieten adevărat, un om care întotdeauna i-a pus pe ceilalți pe primul loc, un om care lasă un gol imens în sufletele celor care l-au cunoscut. Dumnezeu să te odihnească, Sebi! Vei rămâne în sufletele noastre pentru totdeauna! Condoleanțe familiei! Suntem alături de voi“, a scris, pe Facebook, liderul PSD, Maricel Ciolacu.

Sebastian Radu avea 49 de ani și în această perioadă își încheia primul mandat de deputat, fiind membru al Comisiei pentru sănătate. Anterior a fost consilier local municipal, timp de două mandate, iar în perioada 2012-2015 a ocupat postul de viceprimar al municipiului Buzău.

Tags: , , ,

Ți-ar putea plăcea