Tragedie la Bacău! Infirmieră din Spitalul Județean, decedată de COVID-19! Mama ei murise din aceeași cauză, acum două zile! Drama din spatele cifrelor

În spatele cifrelor și statisticilor se ascund uneori tragedii greu de imaginat.

Institutul Național de Sănătate Publică a raportat, miercuri, printre altele, și decesul unei femei în vârstă de 46 de ani din județul Bacău, răpusă de COVID-19.

Potrivit INSP, femeia a fost confirmată cu COVID-19 pe 29 aprilie, iar decesul a fost înregistrat pe data de 12 mai 2020. În dreptul decesului cu numărul 1013 raportat de INSP se mai menționează că femeia de 46 de ani avea comorbidități, respectiv ciroză hepatică decompensată, insuficiență hepatică cronică acutizată și sindrom hepato-renal.

Informațiile furnizate despre acest caz de Grupul de Comunicare Strategică se opresc aici.

Jurnaliștii din județul Bacău au descoperit că în spatele unui număr oarecare se ascunde un angajat din sistemul sanitar.

Potrivit Jurnal FM, femeia era angajată a Spitalului Județean de Urgență Bacău, unde lucra ca infirmieră la secția chirurgie. Dramatic e că, în urmă cu doar câteva zile, mama femeii a murit, la rândul ei, din cauza COVID-19.

Alte două femei, surorile infirmierei care a murit pe 12 aprilie, au fost la rândul lor confirmate cu COVID-19. Una dintre ele este în stare bună și se află în izolare la domiciliu, cealaltă fiind internată la Iași, în stare gravă.

Tags: , , , , ,

Ți-ar putea plăcea

De interes