Tudorel Butoi, psiholog criminalist,a declarat, la MedikaTV, că nu consideră faptul că Gheorghe Dincă este “lupul singuratic”.

“ Dacă este adevărat ceea ce se  vehiculează în presă este real, suntem departe de lupul singuratic. Omul nostru este plin de combinaţii, are în jurul lui vreo 4-5 fideli. Am spus, când i-am văzut pe unii dintre ei că până la anul nou o să ne dea informaţii despre Dincă şi despre ce a făcut şi ce combinaţii au tot avut ei. Nu exclud combinaţiile pe care le-ar fi putut avea în zona unor functionari publici, instituţionalizaţi sau reprezentanţii unor instituţii; căci se întâlneau pe acolo tot timpul cu ofiţeri, cu subofiţeri, cu cei de la circulaţie şi cu alţi purtători de uniforme. ”, a declarat dr.Butoi, specialist în psihologie judiciară, la emisiunea MedikaSpecial.

Psihologul criminalist declară că i-ar fi plăcut să-l întâlnească şi să-l studieze pe Gheorghe Dincă.

“Mi-ar fi plăcut să-l cunosc pe personajul ăsta şi să-l interoghez. Ca şi incitaţie profesională mi-ar fi plăcut să am cu el câteva contacte profesionale pentru a putea să adâncesc mai mult abisurile psihologice: ale gândirii, mentalităţii lui şi aşa mai departe”, a afirmat Tudorel Butoi.

Ți-ar putea plăcea