Viața după COVID-19. Tom Hanks, primul interviu după ce s-a vindecat de infecția cu noul coronavirus

Actorul americam Tom Hanks a învins bătălia cu COVID-19. Vindecat, starul american a vorbit în primul interviu pe care l-a acordat la National Defense Radio Show, citat de CNN, despre bătălia împotriva coronavirusului, pe care a experimentat-o împreună cu soția sa, Rita Wilson.

Actorul spune că, deși nu a avut simptome la fel de severe ca soția sa, s-a simțit „epuizat”  în timp ce se afla izolat la un spital din Queensland, Australia, luna trecută.

“Eram epuizat după 12 minute [de exerciții fizice]. Mă așezam în patul meu de spital și dormeam”, a spus Hanks.

Și-a amintit că i-a spus unui profesionist din domeniul medical care îl trata atunci: „ Mi s-a întâmplat cel mai ciudat lucru. Am încercat doar să fac întinderi de bază și exerciții pe podea și nici nu am putut să trec la jumătate. ” Și m-a privit prin ochelari ca și cum ar fi vorbit cu cel mai stupid om de pe planetă și mi-a spus: „Aveți Covid-19”.

Hanks a spus că soția lui a avut o reacție atât de grea și o stare de greață din cauza medicamentului anti-malarie Hidroxiclorochina, încât uneori nici măcar nu putea să meargă.

„Rita a trecut printr-o perioadă mai grea decât mine”, a continuat Hanks. “Avea o febră mult mai mare și avea alte simptome. Și-a pierdut simțul gustului și mirosului. Mâncarea nu i-a adus nici o bucurie timp de trei săptămâni …Și i-a fost atât de greață încât a trebuit să se târască efectiv pe podea pe podea din pat până la baie”

Rita Wilson a vorbit la rândul ei despre experiența bolii Covid-19 la „CBS This Morning”.

“M-am simțit extrem de incomod, am avut dureri mari, nu voiam și nu suportam să fiu atinsă. Și atunci a început febra”, a spus Wilson pentru Gayle King. Ea descris starea sa spunând că a avut „frisoane ca niciodată până acum”.

Rita Wilson a mai spus că li s-a transmis că ea şi Tom Hanks au căpătat imunitate în faţa virusului: Cei doi au donat sânge pentru un studiu, care are ca scop crearea unui vaccin.

După recuperare, cuplul s-a întors acasă la Los Angeles, la sfârșitul lunii martie.

Tags: , , , , , ,

Ți-ar putea plăcea