VIDEO Pacienții din străinătate apelează la clinicile stomatologice din România

În ultimii ani, tot mai multe persoane din afara țării vin în România pentru a-și trata problemele dentare. Regina Maria Dental Clinics oferă servicii de înaltă calitate tuturor acestor pacienți, de aceea se numără printre preferințele lor, în materie de intervenții stomatologice.

Pacienții din străinătate care apelează la serviciile oferite de Regina Maria Dental Clinics doresc o gamă variată de intervenții.„Pacienții solicită cel mai des tratamente din două categorii. Categoria de chirurgie, unde cele mai frecvente sunt implanturile dentare, dar și extracții complicate. România a devenit o locație pentru reabilitări complexe. Pacienții vin și își rezolvă toată dantura și rezolvăm cazuri complicate, într-un timp relativ scurt și facem rabat de la calitate și siguranța pacienților ” susține dr. Mihaela Stănculete, medic stomatolog în cadrul Regina Maria Dental Clinics.

Totodată, pacienții străini sunt interesați și de procedurile estetice care vizează cavitatea orală. „A doua categorie ar fi serviciile de estetică. Pacienții vin în România pentru fațete, pentru coroane, pentru albiri, pentru a-și îmbunătăți zâmbetul, dar și funcționalitatea” mai spune dr. Mihaela Stănculete, medic stomatolog în cadrul Regina Maria Dental Clinics.

Tags: , ,
Ți-ar putea plăcea