EXCLUSIV: Ce mănâncă un nutriționist în post. DIETA CARE NU TE ÎNGRAȘĂ ȘI ÎȚI CREȘTE IMUNITATEA (video)

Orice post reprezintă o provocare pentru mulți dintre credincioși, mai ales atunci când vine vorba de persoane care au stil haotic de masă. Există credincioși care postesc din convingere, pentru curățenia spirituală, dar și pentru cea a trupului, dar fac greșeli alimentare. Și, în loc să slăbească, așa cum au toți convingerea că se întâmplă după o perioadă de post, se trezesc la final că au kilograme în plus.

Dieta de post reprezintă o provocare pentru oricine, mai ales că organismul trebuie să aibă un aport constant de nutrienți, la fel ca în orice perioadă.

Medicul nutriționist Laura Ene, specialistul Medika TV, a dezvăluit în emisiunea Secretele nutriției care este secretul său în post. Specialistul le-a împărtășit telespectatorilor Medika TV meniul de post pe care îl adoptă, care îi dă energie, este sățios și în același timp îi crește imunitatea.

Dr. Laura Ene, medic specialist nutriție, diabet și boli metabolice, a recunoscut inclusiv că uneori are poftă de dulce, oferindu-le telespectatorilor Medika TV o o variantă delicioasă și sănătoasă pentru satisfacerea acestei poftei.

Iată ce mănâncă un nutriționist în post pentru a-și crește imunitatea și a nu se îngrășa:

Tags: , , , ,

Ți-ar putea plăcea